Am făcut o selecție a modalităților prin care copiii se pot juca afară în zilele calde și însorite de vară.

Psihopedagogul cu care lucrez spune că 80% dintre părinți sunt de acord cu mine, copiii lor se bucură mult mai mult să se joace în aer liber decât să se joace în interior. Jocul creează și abilitățile sociale, fizice, cognitive și emoționale ale copiilor, pregătindu-i pentru viață într-un mod distractiv.

În plus față de locul de joacă, încurajați-vă copiii să petreacă timp jucându-se în aer liber, aprovizionând jucării distractive - am făcut o selecție pe Mânuțe Creative, fix pentru voi. Cezar și Sofia le folosesc încântați, la fel și verii lor mai mici.

De curând au făcut o pasiune pentru cortul de joacă indian pentru copii, de la Mamamemo. Din fericire am avut unde să îl montăm. L-am mutat din casă, deocamdată. S-au jucat cu el și-n camera lor. Sofia i-a citit Karl May lui Cezar, așa că au petrecut ceva vreme în cort, povestind în secret.

Și bicicletele pe care le-am adus de curând le plac mult - Trybike se numesc și le-am ales pentru că au bicicleta potrivită pentru fiecare etapă a dezvoltării unui copil cu cele mai bune materiale durabile și componente testate. Roți cu spițe cu anvelope pneumatice, rulmenți cu bile de calitate netedă, cel mai rezistent oțel pentru axe și un cap cu bile cu rulmenți cu bile. Cercul de rotire al ghidonului a fost făcut cât mai mic posibil. Acest lucru face, de asemenea, posibilă direcția bine în colțuri strânse. Discul de control unic de pe roata din spate vă permite să creați setarea perfectă pentru nivelul și abilitățile fiecărui copil. Discul de control face posibilă setarea Trybike chiar mai mică sau mai mare. Acest lucru face ampatamentul mai lung sau mai scurt. Trybike va putea fi folosit ca bicicletă până în jurul vârstei de 6 ani. De asemenea, are suporturi de picioare unice, astfel încât copiii să învețe să se echilibreze și mai bine. Trybike vine cu o foaie de autocolant cu diferite autocolante pentru a face bicicleta Trybike așa cum doriți. Autocolantele sunt realizate din vinil gros, durabil, cu laminat UV, ceea ce face ca fiecare autocolant să fie rezistent. Piesele Trybike sunt disponibile separat. În acest fel, Trybike poate fi întotdeauna reparată dacă ceva se sparge sau se pierde. Această bicicletă Trybike poate fi, de asemenea, convertită într-un triciclu. Piesa care o transformă poate fi cumpărată sau comandată separat de noi. Aceasta se numește tija setului de trike.

Puteți, de asemenea, să activați creativitatea copilului dvs. cumpărând cretă colorată pentru trotuar și să le arătați șotronul sau chiar frunza. Vor aprecia timpul suplimentar alături de dvs. și veți profita atât de avantajele jocului, cât și ale soarelui

Sporturile tradiționale sunt, de asemenea, o modalitate bună de a juca afară. Noi am optat pentru biciclete pentru zilele frumoase care urmează. Am ales o nouă colecție și le-am adus la Mânuțe Creative.

Psihopedagogul meu spune că există studiu după studiu, susținând timpul în aer liber pentru copii. Experții sugerează corelații cu orice, de la sănătate generală mai bună, la anxietate mai mică și la o vedere mai bună. 

Deci, ce mai așteptați? Alegeți jucăriile, comandați-le - le predăm curierului în aceeași zi dacă faceți comanda până în ora 14, și ieșiți afară pentru a vă distra la soare!


Cu energie, 

Radu Bartoș